Concursul Illustro:STUDENT invită universitățile și facultățile de arte din țară și reprezentanții departamentelor de grafică: Universitatea Națională de Artă din București, Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, Facultatea de Arte și Design - Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Arte Vizuale și Design - George Enescu Iași.
Illustro:STUDENT va beneficia de sprijinul Institutului Cultural Român și a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Concursul Illustro:Student este dedicat studenților și masteranzilor cu specializările grafică. În cadrul acestui concurs, profesorii care predau materia grafică digitală, din toate instituțiile de învățământ superior din țară, vor fi invitați să înscrie pe site-ul dedicat concursului illust.ro lucrările de ilustrație digitală, realizate de studenți pentru examenul de semestru 1, 2020.

Juriu va fi format din profesorii departamentelor facultăților participante în concurs, din reprezentanți ai instituțiilor partenere și din randul sponsorilor. Jurizarea de specialitate se va efectua incrucișat (fiecare profesor din departament va nota doar lucrările propuse de celelalte facultați), iar lucrările se vor premia în ordinea mediilor obținute, respectiv Premiul Illustro: Student și premiile 1,2,3.
Premiile* Illustro:Student vor consta în prezența lucrărilor participante în cadrul expoziției de la Sala Mare a ICR (topul per facultați), precum și în tehnologie.

Popular Post